تبلیغات
مطبخ پارانزیم - سبد نان

سبد نان

 من این سبد نان رو برا کلاس مهارت انجمن درست کرده بودم .

از هر خمیر نان میتونید استفاده کنید اگه میخواهید دکوری باشه فقط

میتونید آرد و آب رو باهم مخلوط کنید و یه خمیر سفتی بشه که فقط

قابل خوردن نیست و سبدتونم براحتی نمیشکنه.

ولی من این خمیر رو بادستوری که قبلا برای نان گذاشتم درست

کردم و قابل خوردن ست.

خمیر رو بعد درست کردن به دو قسمت تقسیم کردم و قسمت دوم

رو کاکائو زدم تا دو رنگ بشه بعد یه کاسه  آرکوپال و چرب کردم

و خمیرهارو بعد از شکل دادن رو کاسه قرار دادم و بعدا مخلوط

زرده تخم مرغ با زعفران آب شده رو روی خمیر زدم و در فر

از قبل گرم شده بمدت 30 دقیقه قرار دادم.





طبقه بندی: نانها(9)،

تاریخ : دوشنبه 18 خرداد 1394 | 10:53 ب.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک