تبلیغات
مطبخ پارانزیم - نان صبحانه
نان صبحانه

نان صبحانه


مواد لازم:

آرد 150 گرم ( با قاشق سر صاف بخوای اندازه بگیری

یه قاشق 4 گرمه . اما من توصیه میکنم از ترازو استفاده کنید )

کره آب شده تقریبا" 40 گرم
مایه خمیر 5/ 1 ق چ خ
نمک یک چهارم قاشق چایخوری

ماست زده شده 80 گرم

شکر 10 گرم . (تقریبا" میشه یه قاشق پر)
تخم مرغ 1 عدد

طرز تهیه:
ابتدا مایه خمیر را با آب ولرم و کمی شکر مخلوط کرده و

رویش را بپوشانید کناربگذارید تا 15 دقیقه بماند اگر پف کرد

ودو برابرشد مایه خمیر تان سالم هست
ابتدا کره رو آب میکنیم نه که بجوشه یا داغ بشه فقط آب بشه

بعد ماست رو اضافه میکنیم
و مواد خشکمون رو هم سه بار الک میکنیم و توی یه ظرف
میریزیم و مخلوط ماست و کره رو بهش کم کم اضافه
میکنیم و با نوک انگشت هم میزنیم تخم مرغ و مایه خمیر

عمل آمده را ریخته وهمه مواد را ریخته تا با هم ترکیب
بشن و به آرومی با کف دست ماساژ میدیم و بمدت 15

دقیقه ورز میدیم سپس رویش را با کیسه فریزر پوشانده

وکنار میگذاریم تا 1یا 5/1 ساعت استراحت کند پس از

1ساعت خمیر 2برابر میشود دوباره ورز دهید تا پفش

بخوابه سپس به شکلهای دلخواه در سینی فر که از قبل

چرب شده بچینید ورویش را زرده تخمرغ که با زعفران

آب شده مخلوط شده بمالید وکنجد بپاشید اگر فرصت داشتید

15 دقیقه استراحت کنه بهتره وگرنه میتونید بذارید توی فر

از قبل گرم شده 200درجه سانتی گراد بمدت 15 دقیقه
من خودم ماه رمضان هرروز درست میکردم این خمیر

خیلی پوک و ترد و خوشمزه است درون ماکرویو با درجه

کانوکشین 200 درجه گرم کنید با 180 درجه 25 دقیقه

آماده میشه نوش جان.

نکته ها .

اگر برای صبحونه میخواین شکرشو زیادتر کنید و با خامه
و مربا و یا هر چی دوست داشتین پر کنید





طبقه بندی: نانها(9)، صبحانه(10)، آشپزی با ماکروویو(25)،

تاریخ : دوشنبه 18 خرداد 1394 | 11:22 ب.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک