تبلیغات
مطبخ پارانزیم - تزیین کیک با ژله نوشتاری یا پاپینگ ژل

تزیین کیک با ژله نوشتاری و ژله بریلو(4)






 

خوب دوستای خوبم اینم یه تزیین راحت و خوشگل

برا کیک که میتونید توی خونه انجام بدین اول کیک

تونو آماده کنید بعد که کاملا خنک شد خامه کشی کنید

و بزارید یخچال تا خامه هم کمی خودشو بگیره در این فاصله

ژله بریلو یا نوشتاری رو آماده کنید و بعد هر طرحی که دوست

دارین رو روی کیک پیاده کنید یا روی کاغذ نقاشی کنید بعد

کاغذ و چرب کنید و با شکلات آب شده دور گیری کنید بعد

بزارید تا شکلات خودشو بگیره و سفت بشه بعد روی کیک

خامه کشی شده برگردونید .

اگه نقاشیتون خوبه اینکارا لازم نیست میتونید با شکلات

آب شده راحت روی کیک دور گیری کنید .

مواد لازم:

1/3 پیمانه پودر شکر


1 قاشق غذا خوری آرد ذرت



1/4 پیمانه آب لیمو تازه(اگه ترش دوست ندارید میتونید کمتر بریزین)




1/4 پیمانه آب



روش تهیه:

پودر شکر و آرد ذرت رو در یک قابلمه کوچک مخلوط میکنیم و





کم کم آب و آبلیمو رو بهش اضافه و هم میزنیم تا گلوله

نشه و روی حرارت متوسط مبذاریم و هم میزنیم تا جوش بیاد

و غلیظ بشه و از روی حرارت برمیداریم(باید به غلظت عسل برسه)





 وقتی ژله آماده شد برا طرحمون هر چند تا رنگ در نظر داشتیم

ژله رو تقسیم میکنیم بعد از رنگهای ژله ای میریزیم و خوب

مخلوط میکنیم بعد با این ژله های رنگی طرح دورگیری شده

روی کیک و پرمیکنیم.




به همین راحتی یه کیک خوشگل میتونیم برا تولد یا

مناسبت های دیگه درست کنیم.

از طرح های مختلفی میتونید استفاده کنید کارتونی

یا مینیاتوری یا انواع گل و غیره.....

 این ژل تا یک  هفته در یخچال قابل نگهداریه.







طبقه بندی: تزیین کیک با ژله نوشتاری و ژله بریلو(4)،

تاریخ : شنبه 23 خرداد 1394 | 07:18 ب.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک