تبلیغات
مطبخ پارانزیم - شله زرد
شله زرد
 موادلازم:

برنج                      نصف پ

آب                        3 پ

شکر                    1/5 پ

زعفران  حل شده      بمقدار لازم

گلاب                 1پ

دارچین              بدلخواه

خلال پسته و بادام   بدلخواه  

طرز تهیه:

برنج را قبل از استفاده حتما خوب با آب گرم شستشو بدهید

و چند بار آب آنرا خالی کنید، پس از آن روی آن آب گرم

بریزید ویه شب قبل  .

وقتی میخواهین درست کنین آب برنج را خالی کنید بعد آنرا

همراه 3 پ آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید جوش بیاید،

پس از جوش آمدن بلافاصله حرارت را کم کنید و بگذارید

به آرامی بپزد و مرتب هم بزنید  در صورتی که حرارت

زیاد باشد برنج به ته قابلمه خواهد چسبید. کافی است برنج و

آب به آرامی بجوشد  خوب بپزه تا حدی که برنج ها کاملا

شکفته بشه و لعاب داربشه اگر احیانا در مدت طبخ آب برنج

تمام شد مقداری آب گرم به آن اضافه کنید هرچه به آخر طبخ

نزدیک تر بشوید امکان چسبیدن ته قابلمه بیشتر می‌شود در نتیجه

در اواخر کار مدام شله زرد را هم بزنید کمی مانده به آخرهای کار

وقتی تقریبا برنج‌ها خوب نرم و له شد شکر رو اضافه  کنید   بعد

 مقداری  زعفران حل شده را  کم کم بیفزاید و هم بزنید و بگذارید

چند دقیقه‌ای بجوشد، اگر کم بود مقدار دیگری بیفزاید به صورتی

که رنگ شله زرد (زرد) شود.

وقتیهمه برنجها  رنگ زعفران رو به خودشون گرفتن شکر را

اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم بجوشه و مرتب هم بزنید

بعداز 20 دقیقه گلاب رو اضافه کنید بعد 5 دقیقه خاموش کنید.

 سپس در ظرف مورد نظر بکشید و تزیین کنید.




طبقه بندی: دسر ها و ژله ها (22)، شله زرد(4)، ماه رمضان(28)،

تاریخ : دوشنبه 18 خرداد 1394 | 01:40 ق.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک