تبلیغات
مطبخ پارانزیم - دسر شکلاتی راه راه
دسر شکلاتی راه راه


شیر                                  5 لیوان


پودر ژلاتین                          5ق غ خ


شکر                                 1 و یک سوم لیوان



زرده تخم مرغ                      2عدد


شکلات تخته ای                  مقداری


وانیل                                 1  ق چ خ


آب سرد                             1 لیوان


خامه                                 2 ق غ خ


پودر کاکائو                           2 ق غ خ

طرز تهیه:

اول پودر ژلاتین رو  با 1 لیوان آب خوب مخلوط می کنیم

و  میزاریم به حالت بن ماری خوب حل و شفاف بشه.

بعد  شیر رو میزاریم بپزه البته من از شیر طبیعی استفاده کردم.





سه تا قابلمه  میزاریم و  در اولی2لیوان شیر 

در قابلمه دوم 1/5 لیوان شیر

در قابلمه سوم  1/5 لیوان شیر



الان 2 تا زرده تخم مرغ و با یک سوم لیوان شکر رو

خوب مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا حدی که کرم رنگ

و کشدار بشه

1 کرم شکلاتی

خوب  اول کرم شکلاتی رو درست می کنیم

یک و نیم لیوان شیر رو  گرم کنید بعد 1ق غ خ کاکائو

و شکلات رو  اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات و کاکائو

خوب مخلوط بشه

بعد نصف  مخلوط  زرده تخم مرغ و شکر رو به مواد

اضافه کنید




و مرتب هم بزنید تا زرده نبنده و خوب بپزه وقتی کمی

موادمون غلیظ شد خاموش کنید

و بعد یک سوم ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کنید و هم

بزنید



قبل از اینکه کرم کاکائویی رو درست کنیم مقداری از کرم

شکلاتی رومیریزم داخل قالب مورد نظر تا خودشو بگیره


اینارو میزاریم کنار و میریم سراغ درست کردن کرم کاکائویی

2 کرم کاکائویی

قابلمه  کرم کاکائویی رو که 1/5 لیوان شیر ریخته بودیم

 میزاریم روی حرارت تا گرم بشه  بعد 1 ق غ خ کاکائو

رو اضافه می کنیم و هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه

( رنگ کرم کاکائویی باید روشنتر از کرم شکلاتی باشه




بعد مابقی مخلوط تخم مرغ و شکر رو میریزیم  و مرتب

هم میزنیم تا کمی غلیظ و پخته بشه 

بعد از روی حرارت برداشته و یک سوم  ژلاتین رو اضافه

می کنیم و هم می زنیم تا خوب مخلوط بشه.

3 کرم وانیلی

 خوب الان کرم وانیلی رو درست میکنیم شکر رو به شیر

اضافه می کنیم و میزاریم رو حرارت .

وانیل رو اضافه کنید  وهم بزنیدبعد از روی حرارت برداریم

و مابقی ژلاتین را اضافه میکنیم و صبر میکنیم کاملا از

حرارت بیفته و خنک بشه بعدخامه را اضافه میکنیم و خوب

مخلوط می کنیم.


بعد به ترتیب میتونید از هر سه کرم  به اندازه دلخواه تون

داخل قالب بریزید و هر لایه رو بعد از ریختن بزارید بگیره

بعد کرم بعدی رو اضافه کنید. بقیه به روایت تصویر






طبقه بندی: دسر ها و ژله ها (22)، ماه رمضان(28)،

تاریخ : دوشنبه 18 خرداد 1394 | 12:52 ق.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک