تبلیغات
مطبخ پارانزیم - پرده پلو ترکیه
پرده پلو ترکیه

 مواد لازم خمیر:

تخم مرغ                         1عدد

ماست                            نصف پ

کره                                3 ق غ خ

بکینگ پودر                       1 ق غ خ

نمک                               کمی

شکر                              کمی

آرد                                 بمقدار لازم

مواد داخلی پلو:

برنج                               3 پ

گوشت چرخ کرده              300 گرم

قارچ دنبلان خرد شده        1 پ

هویج                             1عدد

پیاز داغ                          1 پ

فلفل سبز قلمی              2 عدد

بادام                             به مقدار لازم

زعفران حل شده             بدلخواه

نمک                             کمی

فلفل سیاه و قرمز وپول بی بر و زرد چوبه و

پودر زنجبیل و دارچین و زردچوبه


 طرز تهیه:

 پلو پرده ای یکی از قدیمی ترین غذاهای ترکیه

هستش که بیشتر تو عروسی هاشون درست

میکنن داستانش و اینطوری بیان کردن :

نصیحت مادر شوهر به تازه عروس

خمیر نازکی که دور تا دور پلو رو پوشونده به

عنوان پرده محسوب میشه که عروس باید

تموم سختی هایی که تو خونه جدید میبینه

رو حتی به مادر خودش هم بازگو نکنه و باید

راز داری رو یادبگیره .

ماده اصلی تشکیل دهنده غذا برنج هستش

که نشانه برکت خونه جدید هست . 

بادام ها نشانه نوه پسر و شام فستیک هم

به نشانه نوه دختر هستن .

کشمش نشانه سلامتی و نمک وفلفل غذا

نشانه های روزهای تلخ وشیرین زندگی هستن. 

البته من طبق سلیقه خودم درستش کردم

  یه پلو خوشمزه که معتقدم میتونید با انواع

پلو مخلوط اونو  طبق خواسته خودتون درست

کنید البته تو دستور اصلی گوشت مرغ هست

ولی منم این مدلی درست کردم چون منظور

از پرده پلو همون خمیر دور پلو هست پس

میتونیم با هر موادی که خواستیم درست کنیم

حتما ملاک نیست که عین همونو درست کنیم.

اول از همه خمیر رو آماده میکنیم

تخم مرغ و ماست و کره و نمک و شکر و

بکینگ پودر رو در ظرفی ریخته و آرد رو کم کم

به حدی به مواد اضافه میکنیم

که خمیر به دستمون نچسبه و خوب مخلوط و

ورز میدیم ومیزاریم کنار.

در این فاصله برنج و آبکش میکنیم میزاریم کنار



بعد میریم سراغ درست کردن مواد داخلی.

البته شما میتونید بجای قارچ دنبلان از قارچ

سفید یا هر چیز دیگه ای خواستین استفاده کنید

پس اول پیاز داغ درست میکنیم و میزاریم کنار.


 

بعد  قارچ های خرد شده و گوشت چرخ شده و

هویج خرد شده رو باهم دیگه خوب تفت میدیم

تا کمی سرخ بشن در انتها فلفل سبز قلمی خرد

شده و پیاز داغ و ادویه هارو میریزیم و یه تفت میدیم

و حرارت رو خاموش می کنیم


 

بعد قالب مورد نظرمونو چرب می کنیم و بادام ها

رو برا تزیین میچینیم ته قالب


بعد خمیر رو به اندازه قالب باز میکنیم


د خمیر رو به اندازه قالب باز میکنیم


و به آرامی و با دقت زیاد میندازیم توی قالب تا

بادام ها جابجا نشن بعد یه ردیف از برنج آبکش

شده و یه ردیف از موادمونو میریزیم تا الی آخر. 


 


 


 

در انتها زعفران آب شده رو روی برنج میدیم و

با خمیر روی برنج رو میپوشونیم و میزاریم داخل

فر تا دم بکشه.

 


 

با ماکروویو کانوکشن 250 درجه سانتی گراد

15 دقیقه گرم میکنیم وقتی قالب رو گذاشتیم

درجه رو میاریم رو 200 درجه بمدت 40 دقیقه .

   فقط من یه اشتباه کردم که تو عکس پایین

میبینید خمیر روی برنج رو که تا کردم بپوشونم

خیلی ضخیم شده برا همین شما حتما وقتی

خمیر رو تا 2 سانت که روی برنج رو پوشوندین

اضافه های خمیر رو جدا کنید و دوباره با وردنه

باز کنید و برنج رو بپوشونید که مثل مال من

بدریخت و کلفت نشه حالا درسته سر و ته

میکنیم و دیده نمیشه ولی من مجبور شدم

موقع خوردن قسمت کلفت خمیر رو بندازم دور.

پرده پلو ما آماده شد بفرمایید



اینم برش خوردش.




طبقه بندی: انواع چلو و پلو های مخلوط(20)،

تاریخ : چهارشنبه 20 خرداد 1394 | 07:12 ب.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک