تبلیغات
مطبخ پارانزیم - آرد برنج
آرد برنج



 


تا چند سال پیش معمولا آرد برنج و از بیرون میگرفتم و همیشه

میدیدم زیاد تمیز نیست منظورم از تمیز نبودن اینه که دونه های 

زرد رنگ و سیاه رنگ توش زیاد دیده میشد و اینا باعث میشد فرنی

که درست میکنم تمیز از آب در نیاد.

برا همین چند سالی هست دیگه خودمون برنج گرد میگیریم و یه شب قبل

خیس می کنم بعد برنج  تو آبکش می ریزم که آبش بره و 3 یا 4 ساعت

بمونه  و خشک بشه بعد تو آسیاب آردش می کنم و می ریزم توی چند

تا سینی و میزارم 2 روز بمونه و کاملا خشک بشه روز اول بهتره چندبار

آرد برنج رو زیر رو رو کنید تا کاملا خشک بشه بعد میتونید داخل یه ظرف

شیشه ای بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید.











 

 




طبقه بندی: ماه رمضان(28)،

تاریخ : دوشنبه 18 خرداد 1394 | 02:51 ق.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک