تبلیغات
مطبخ پارانزیم - رول خرما و حلوا
رول خرما و حلوا



رول خرما و حلوا

 

این رول خرما و حلوا رو از خانم منصوره کتابی یاد گرفتم

 

و اکثرا برا افطار ماه رمضان درست میکنم خیلی خوشمزه

 

و مقوی هست مخصوصا برا بچه ها و نوجوان ها.

 

مواد لازم:

ـ خرمای نسبتاْ سفت چرخ شده ۱ کیلو

ـ گردوی مولینکس شده ۱ لیوان

ـ پودر قند ۵/۰ لیوان ( نیم لیوان )

ـ پودر هل و گشنیز ۱ قاشق غذا خوری

ـ کره ۱۵۰ گرم

ـ آرد سفید ۲ لیوان

ـ گلاب ۳ قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه:

خرما را شسته وهسته خرما را بگیرید و دوبارآن را چرخ کنید و

در یخچال گذاشته تا سرد شود. آرد را روی حرارت کم به مدت

یک ربع ساعت تفت دهید و بعد کره اضافه کنید و یک ربع ساعت

دیگر آنرا تفت دهید و به آن پودر قند ،پودر هل و گشنیزو گردو را

اضافه کنید باز هم با حرارت کم تفت دهید و گلاب اضافه کنید .

اگر مایه شکل خمیری به خود نگرفته بود آنقدر به آن کره اضافه

کنید تا شکل خمیری به خود بگیرد و حرارت را خاموش کنید و

بگذارید تا سرد شود.

کف نایلونی را چرب کنید و خرما را به صورت لوله ای در آورده و

اطراف آن را کمی چرب کنید تا به دست و نایلون نچسبد و با وردنه

آنرا به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و روی آن را با مخلوط آرد و گردو

باز هم به قطر نیم سانتیمتر میپوشانیم وبه مدت یک ساعت در

یخچال میگذاریم . بعد از یک ساعت از یخچال در آورید و آنرا رول

کنید و دوباره در یخچال به مدت طولانی تری گذاشته و بعد آنرا

برش دهید سعی کنید هنگام برش لبه کارد چرب باشد .



 




تاریخ : دوشنبه 18 خرداد 1394 | 12:50 ق.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک