تبلیغات
مطبخ پارانزیم - رول نان و پنیر
رول نان و پنیر


 

ررول نان و پنیر

این رول نان وپنیر مناسب ماه رمضان هست من خودم معمولا

برا افطار درست میکنم حتی وقتی برا افطار مهمون دارم 

درست میکنم شما هم حتما درست کنید تا زینت بخش سفره

افطاریتون باشه.

مواد لازم:

نان باگت           2  عدد

پنیر خامه ای     2ق غ خ

پنیر لقوان        3 ق غ خ

سبزی خوردن تازه وخرد شده    مقداری(تره.جعفری.

گشنیز.ریحان.پونه و خیلی خیلی کم نعناع) 200گرم  

گردو پودر شده       مقداری

 طرز تهیه :

اول نان باگت رو با وردنه خوب باز کنید وبعد

پنیرلیقوان و پنیر خامه ای رو با هم مخلوط کنید و بطور

یکنواخت روی نان می مالیم سپس گردو پودرشده روی

پنیر میپاشیم و بعد سبزی را که قبلا شسته و خرد کردیم

و کاملا آبش رو از دست داده  روی تمام سطح آن می پاشیم.

بعدبصورت فشرده نان را رول کرده سپس در برگ آلومینیوم

فویل) می پیچیم وبمدت ۱ ساعت در یخچال گذاشته سپس فویل

را از دور آن باز کرده برش می زنیم.







طبقه بندی: صبحانه(10)، ماه رمضان(28)،

تاریخ : دوشنبه 18 خرداد 1394 | 12:23 ق.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک