تبلیغات
مطبخ پارانزیم - پلو بلغور مخلوط
پلو بلغور مخلوط

من خودم عاشق پلو بلغورم مامانم خیلی کم

درست میکرد

ولی عوضش عمه مم خدا سلامتش کنه  خیلی

درست میکرد

هر وقت هوس میکردم میرفتم خونه عمه مم تازه

 عمه مم  با گوشت گوورما که قدیمیا میگفتن درست

میکرد گوشت و به شکل تکه مکعبی متوسط خرد

میکرد بعد داخل کره سرخ میکرد که بهش میگفتن

گوورما واقعاهم خوشمزه میشد و داخلش خرما و

قیسی و رشته پلویی هم میریخت  البته قدیما به

پلو بلغور به ترکی (قاب لی )میگفتن هنوزم که هنوزه

من اون مدلی نمیتونم درست کنم چون بچه هام

دوست ندارن.

ولی این مدلی هم خوشمزه میشه ولی به پلو

بلغور (قاب لی ) عمه مهربونم  نمیرسه.

خوب بریم مواد لازم رو ببینیم:

 

بلغور دانه درشت              2فنجان

 

گوشت چرخ کرده              بدلخواه

 

هویج                              1عدد

 

پیاز                                 2عدد

 

نخود فرنگی                      2ق غ خ

 

گوجه فرنگی                     1عدد

 

جعفری خرد شده               مقداری

 

آب گوشت یا مرغ (یا عصاره 1/5عدد)

 

کره یا روغن زیتون یا مایع       بدلخواه

 

فلفل سبز قلمی                 1عدد

 

فلفل قرمز                         بدلخواه

 

فلفل سیاه                         "

 

و پول بی بر                        "

 

طرز تهیه:

 

بلغور دانه درشت رو خوب شسته و یه نیم الی 1

ساعت خیس میکنیم در این فاصله داخل قابلمه ای

که میخواهید بلغور پلو رو دم کنید

اول  پیاز رو پوست گرفته و نگینی خرد کرده و

تفت میدیم

هویج نگینی خرد شده رو هم اضافه میکنیم به پیاز .


اگه خواستید در این مرحله میتونید گوشت چرخ

کرده رو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه

خوب مخلوط کنید و همراه بقیه مواد تفت بدید اگه

نخواستید میتونید جدا هم سرخ کنید و موقع سرو

به بلغور پلو اضافه کنید بعد بلغور خیس کرده رو

داخل آبکش ریخته و آبش و کاملا بگیرید


و بریزید داخل قابلمه و با بقیه مواد تفت بدید


نخود فرنگی رو هم اضافه کنید  

بعد فلفل قلمی خرد شده  و گوجه فرنگی خرد

شده و حعفری خرد شده و ادویه هارو بریزید و

با هم مخلوط کنید


بعد اگه آب گوشت یا مرغ داشتید بریزید اگه نه

که عصاره گوشتی یا مرغی بریزید و آب اضافه

کنید آب هم تا حدی میریزد که روی بلغور رو بگیره

یا اینکه برا یه فنجان بلغور 1/5 فنجان آب بریزید

 



بعد بزارید بجوشه وقتی جوشید با حرارت متوسط

بزارید بپزه و آب غذا کشیده بشه بعد دم کنید.






طبقه بندی: انواع چلو و پلو های مخلوط(20)،

تاریخ : شنبه 16 خرداد 1394 | 11:34 ب.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک