تبلیغات
مطبخ پارانزیم - زولبیای خانگی

زولبیای خانگی

 

 

 

زولبیای خانگی

 

موادلازم:

 

نشاسته گل                      2 ق غ خ

 

ماست                              1/5 ق غ خ

 

آرد                                   2 ق غ خ

 

روغن جامد                        نصف ق چ خ

 

پکین پودر                           نصف ق م خ

 

گلاب                                 1ق س خ

 

 زعفران حل شده                بدلخواه

 

 وانیل                               "

 

طرز تهیه:

 

نشاسته گل رو با ماست مخلوط میکنیم تا کاملا نشاسته

 

در ماست حل بشه (من نشاسته گل و پودرش کردم)

 

 

بعد آرد رو کم کم بریزید و مخلوط کنید تا موادمون  صاف و

 

یکدست بشه

 

 

سپس روغن جامد رو  میریزیم و همراه اون گلاب و زعفران

 

حل شده  رو اضافه و هم میزنیم

 

 

 

 

سپس در قیف مخصوص زولبیا میریزیم .

 

منم قیف مخصوص زولبیا نداشتم بجاش از ظرف سس فرانسوی

 

استفاده کردم

 

(تو دستور اصلی جوش شیرین بود که من استفاده نکردم

 

که اگه خواستین در مرحله آخر میتونید جوش شیرین اضافه

 

کنید.)

 

خالا نوبت میرسه تا روغن رو داغ کنیم

 

حلقه های مخصوص زولبیا هست اونارو بمیزاریم داخل

 

روغن تا اوناهم داغ بشن بعد قیفی که پر کردیم میگیریم

 

دستمون و هر شکلی خواستیم میریزیم داخل حلقه ها

 

و حرارت رو کم میکنیم و هر دو طرف زولبیاها سرخ بشن

 

 

 

 

بعداز سرخ شدن داخل شربت میزاریم

 

 

 

 

 

 

 طرز تهیه بامیه هم تو پست های قبلی هست

 

بامیه

 




طبقه بندی: شیرینی ها(10)، ماه رمضان(28)،

تاریخ : سه شنبه 16 تیر 1394 | 12:27 ق.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک