تبلیغات
مطبخ پارانزیم - خاگینه پفکی

خاگینه پفکی

 

خاگینه پفکی

 

 

 

 

امروز برای افطار کمی خاگینه پفکی درست کردم جاتون خالی

 

خیلی خوشمزه شده بود.

 

 

 

 

اول از همه شربت خاگینه رو درست میکنیم و میزاریم

 

کنار تا سرد بشه

 

 موادلازم شربت

 

شکر                           2ل

 

آب                              1 ل

 

زعفران حل شده           1 ق غ خ

 

گلاب                          3 ق غ خ

 

 

 

مواد لازم خمیر:

 

آرد                    به مقدار لازم

 

تخم مرغ             1عدد

 

ماست                نصف پ

 

بکینگ پودر           2 ق غ خ

 

 طرز تهیه خمیر:

 

همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم

 

 

آرد رو کم کم میریزیم و مخلوط می کنیم تا حدی که خمیر

 

نرم و لطیفی بدست بیاد

 

 

 

 

 

روی سطح صافی خمیر رو باز میکنیم و با هر قالبی خواستیم

 

قالب میزنیم 

 

 

 

 

و سپس در روغن داغ  سرخ میکنیم

 

 

 

بعد داخل شربتی که آماده کردیم وخنک شده میریزیم  و بعد

 

از 5 دقیقه خارج میکنیم

 

 




طبقه بندی: خاگینه ها(5)، ماه رمضان(28)،

تاریخ : پنجشنبه 15 مرداد 1394 | 12:23 ق.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک