تبلیغات
مطبخ پارانزیم - آش دوغ با گوشت قلقلی

آش دوغ با گوشت قلقلی

 

 

 

آش دوغ با گوشت قلقلی

                       

 

سلام خدمت دوستای گلم با یه آش ماست خوشمزه در خدمتتون هستم

 

تهیه این آش خیلی راحته و خیلیم خوشمزه هر کی خورده بازم خواسته

 

بهتون قول میدم میره تو سبد غذایی تون.

 

مواد لازم:

 

سبزی آش                                                 نیم کیلو

 

(تره/اسفناج/گشنیز/شوید بیشتر/جعفری)

 

برنج از قبل خیس شده                                 1پ

 

ماست                                                      نیم کیلو

 

تخم مرغ                                                    1عدد

 

نخود پخته                                                  بدلخواه

 

گوشت چرخ کرده                                        بدلخواه

 

آرد                                                           1 ق غ خ

 

آب جوش                                                   به مقدار لازم

 

سیر                                                         بدلخواه

 

فلفل سفید                                                   "

 

طرز تهیه:

 

اول از همه سبزی رو پاک و خرد کرده و شسته کنار میزاریم بعد مقداری

 

آب جوش آماده میکنیم بعد تخم مرغ و ماست و آرد رو با هم مخلوط کرده

 

 

 

 

 

 

 

بعد آب جوش رو به ماست  در حالی که همزن کار میکنه کم کم

 

اضافه کنید

 

 

 

 

 

بعد به برنج از قبل خیس شده اضافه کرده و بزارید برنج ها بپزه

 

و شکوفته بشن  (لازم نیست مثل برنج شله زرد شکوفته بشه)

 

 

 

 

 بعد نخود پخته رو اضافه کرده و میزاریم با حرارت ملایم بجوشه.

 

 

 

در این فاصله با گوشت چرخ شده که با یه پیاز متوسط ریز رنده

 

شده و نمک و فلفل مخلوط شده  رو به شکل قلقلی در میاریم و

 

در قابلمه ای جدا کمی آب ریخته و میزاریم بجوشه بعد کوفته

 

قلقلی هارو  ریخته داخلش و میزاریم با حرارت ملایم یه 20 دقیقه

 

بجوشه

 

 

 

 

در این مرحله سبزی آش  و کوفته قلقلی هارو همراه با آبش

 

میریزیم داخل قابلمه برنج و کمی فلفل سفید هم اضافه میکنیم

 

 

 

 

 

برای  این آش دیگه لازم نیست آب گوشت بریزید اگه خواستین

 

بجای نمک یه عصاره گوشتی بریزید.

 

و همچنین روغن هم لازم نیست چون آب گوشت قلقلی روغن داره.

 

برای سرو میتونید چند حبه سیر له شده رو کنار آش بزارید

 

تا هرکسی خواست مخلوط کنه چون این آش خوشمزه گیش

 

به سیر هست

 

 




طبقه بندی: آش ها و سوپ ها(12)،

تاریخ : یکشنبه 4 مرداد 1394 | 11:36 ب.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک