تبلیغات
مطبخ پارانزیم - تفت انواع تخمه با ماکروویو

تفت انواع تخمه با ماکروویو


سلام به همه خانم گلها شاید بعضی از خانم ها خودشون


انواع تخمه رو توی خونه رو اجاق گاز تفت (بو دادن) به


اصطلاح تفت میدن و خوب میدونیدکه یه کاره زمانبر و


سختی هست و باید سر اجاق 5/1الی 2ساعت سرپا


وایستین و مرتب هم بزنید تا تخمه هاتون بپزه و تازه


مواظب باشین نسوزه منم این مشکلو داشتم .


همسرم قبل از عید تخم آفتابگردان و تخم کدو از هر کدوم


5 کیلو گرفته بود و از من خواست هر از گاهی کمی از


اونارو تفت بدم وتازه تازه آقا میل کنن .


منم واقعیتش سختم بود 2ساعت سر اجاق وایستم از


تنبلی زیاد نابغه شدم وبا خودم گفتم با ماکروویو امتحان کنم


ببینم میشه تخمه هارو داخلش تفت داد یا نه دست به کار


شدم وامتحان کردم و چه شد حالا اینجا دستورشو


میزارم و مطمئنم به درد خیلی ازخانم گلها میخوره اینکارو


امتحان کنید .


مواد لازم:


تخمه                    به دلخواه



نشاسته                1ق م خ



آبلیمو                    2ق غ خ


نمک                     بدلخواه


آب                         کمی


مقداری آب نمک درست کنید ونشاسته حل ش و آبلیمو

رو بهش اضافه کنید

و با هم خوب مخلوطش کنید وتخمه هاتونو آغشته به

این مواد کنید و سپس دوباره کمی نمک روشون بپاشید

و در یه بشقاب بزرگ چینی بریزین و روی پایه بلند ماکروویو

قرار دهید و با درجه micro 0/100 به مدت 2تا 6 دقیقه قرار

دهید هر 3دقیقه در ماکروویو رو باز کنید تخمه ها رو زیررو رو

کنید دوباره درو ببندید واستارت رو بزنید وقتی هردو 6دقیقه

تموم شد

با پخت ترکیبی گریل و کانوکشن بمدت 6 دقیقه که هر5/1دقیقه

در ماکروویو  را باز کنید وزیررو رو کنید ودوباره درشو ببندید

و5/1 دقیقه دوم را ادامه بدید

یکی از تخمه ها رو بخورید اگه پخته بود به 3دقیقه دوم

نیاز نیست اگه  نپخنه بود مرحله دومم ادامه بدید ولی خیلی

مواظب باشید چون زود میسوزه .(1782)







طبقه بندی: آشپزی با ماکروویو(25)،

تاریخ : یکشنبه 17 خرداد 1394 | 12:29 ق.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک