تبلیغات
مطبخ پارانزیم - دلمه کلم

دلمه کلم


مواد لازم:


سبزی دلمه( شوید-تره-ترخون-مرزه-نعناع خیلی خیلی کم)  2پ


گوشت چرخ کرده                         نصف پ


بلغور                                          2پ


برنج                                           1پ


لپه                                            نصف پ


رب گوجه                                    2 ق غ خ


پیاز داغ                                      نصف پ


نمک وفلفل و زرد چوبه                   بدلخواه


سماغ                                        500 گرم


گلم                                          بمیزان لازم


طرز تهیه:


بلغور و برنج و لپه را یا یه شب قبل خیس کنید یا نیم پز کنید


بعد با گوشت چرخ کرده و سبزیجات و نمک و فلفل و پیازداغ


و رب مخلوط کنید.


نصف یه قابلمه آب بریزید و بذارید بجوشه بعد برگ های گلم


رو از هم جدا کنید و 2 تا تا داخل قابلمه بریزید تا 3 دقیقه


بجوشه بعد در بیارید و داخل آبکش بذارید





وقتی کلم های مورد نیازتون رو تموم کردین و خنک شد


ساقه کلفت کلم  رو با چاقو جدا کنید و ته قابلمه بچینید



بعد برگهارو به اندازه ای خودتون میخواهید برش بزنید بعد



با موادتون پر کنید فقط دقت کنید زیاد مواد و نزارید بعد بپیچین



و  ردیفی داخل قابلمه بچینید وقتی همه برگها پیچیده شد


در ظرفی آب بریزید و داخل آب نمک و فلفل و قرص غذایی


بریزید و خوب حل کنید و روی دلمه بدید بعد یه بشقاب


کوچکتر از در قابلمه روی دلمه ها بذارید بعد در قابلمه


رو بذارید وحرارت رو روشن کنید تا بجوشه وقتی جوشید


حرارت رو کم کنید تا بپزه.


من خودم کمی آب سماغ و رب گوجه و زرد چوبه و فلفل


و زرشک و پیازداغ رو میریزم رو هم میذارم میجوشه تا


کمی غلیظ بشه که بعد سرو این سس رو روی دلمه ها


میدم بعد با پیاز داغ و زرشک تزیین میکنم.


ما خودمون دلمه رو ترش دوست داریم برا همین از سماغ


استفاده میکنیم البته اشتباه نکنید سماغ کبابی نیست


بلکه مخصوص دلمه کلم هست که میذاریم با آب بمدت


نیم ساعت یجوشه  بعد برا اینکه تلخ نشه یه ق غ خ


رو سه بار رو شعله گاز داغ می کنیم و داخل آب سماغ


میگردونیم که این کار تلخی سماغ رو میگیره


اونایی که ترش دوست ندارن و ملس میخوان  میتونن


ق غ خ  شکر و سرکه و آب رو با هم مخلوط کنن و روی


دلمه بریزن یه نیم ساعت بجوشه بعد دلمه هاتون حاضره..



        




طبقه بندی: دلمه ها (5)،

تاریخ : یکشنبه 17 خرداد 1394 | 01:56 ق.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک