تبلیغات
مطبخ پارانزیم - ژله گلدار یلدایی

ژله گلدار یلدایی


ژله گلدار یلدایی

 

 موادلازم:

 ژله آوورا             2 بسته


خامه                  1عدد


ژله آلبالو             1 بسته


زعفران آب شده  مقداری


طرز تهیه:


ژله  پایه :


 ژله آلوورا . درستش کردم و گذاشتم یه شب موند و


فرداش گلاشو زدم.


برای یکی ازگلا  خامه زعفرونی استفاده كردم و با سرنگ


تزریقش كردم.. برای گل  دوم ژله البالو با خامه..


با ق چ خ ژله رو شكاف میدادم و جاش رو با ژله البالو پر كردم.


برا پرچم هم از کاکائو و خامه استفاده کردم برا نوشتن یلدا


مبارک هم  نوشته رو  زیر ظرف پرکسم چسبوندم و از بالا


ژله رو  برش زدم و توشو با ژله آلبالو و خامه مخلوط شده


پر کردم وقتی تموم شد گذاشتم داخل یخچال تا خودشو


گرفت .

 

بعد کرم باواریا درست کردم


مواد لازم:


 شكر ............ 6-8 قاشق غذاخوری


 پودر ژلاتین ......................... یك قاشق و نصفی ( غذاخوری)


 شیر.................................. 2 پیمانه و نصفی


 زرده تخم مرغ .................... 4 عدد


 خامه...................... 1 پیمانه


 وانیل ................................ نصف قاشق چایخوری


پودر ژلاتین را به روش بن ماری آماده می كنیم.


به این صورت كه پودر ژلاتین را با مقداری آب جوش


مخلوط و روی بخار كتری یا سماور می گذاریم.


زرده تخم مرغ را از سفیده جدا می كنیم سفیده رو


کنار میذاریم و زرده تخم مرغ رو در ظرف دیگه باهمزن


می زنیم


بعدش شکر رو اضافه می کنیم و هم مزنیم و بعد وانیل


رو اضافه می کنیم وهم می زنیم بعد شیر رو جدا داغ


میکنیم بعدش آرام آرام به موادمون اضافه مکنیم وهم


می زنیم .سپس بمدت 2دقیقه روی حرارت ملایم روی


اجاق میگذاریم و سپس از روی اجاق برمیداریم  وقتی


کمی خنک شد خامه رو اضافه کنید و خوب مخلوط مکنیم


ودست آخر ژلاتین آب شده رو اضافه می کنیم و خوب هم


میزنیم وبعد روی ژله گدار میریزیم و میزاریم داخل یخچال


5 یا 6 ساعتی بمونه بعد به ظرف مورد نظرمون بر می گردونیم


 

 

 




طبقه بندی: دسر ها و ژله ها (22)، منوی شب یلدا(8)،

تاریخ : یکشنبه 17 خرداد 1394 | 11:53 ب.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک