تبلیغات
مطبخ پارانزیم - باسلوق لقمه ای

باسلوق لقمه ای


این دستور باسلوق از انجمن خانم گل مال دوست خوبمون


رها هست که منم از این دستور درست کردم.


مواد لازم:


نشاسته ...................... 2 پیمانه


آب ............................... 2پیمانه


شکر............................. 1/5 پیمانه


گلاب ............................ نیم پیمانه


گردو ............................. به میزان لازم


کره ...............................100گرم


پودر نارگیل....................... به میزان لازم


طرز تهیه :


نشاسته را در آب سرد حل می کنیم و از صافی رد


می کنیم. سپس ظرف را که بهتر است از جنس


تفلون باشد، را روی حرارت می گذاریم. کمی که


گرم شد، شکر را به آن اضافه می کنیم. بهتر است


دائم آن را هم بزنیم. نشاسته کم کم گلوله می شود.


نترسید ! شما همچنان هم بزنید و با پشت قاشق


چوبی آن را صاف کنید. سپس گلاب را به آن اضافه کنید


و به هم زدن ادامه دهید. وقتی که نشاسته سفت شد،


کره را به آن بیفزایید. و هم بزنید. این باعث می شود تمام


مواد از اطراف ظرف کنده شود. سفتی نشاسته دیگر


بستگی به تجربه شما دارد! باید مثل خمیر باشد. بعد


از این مرحله، مقداری پودر نارگیل روی یک سینی


می ریزیم و مقداری از خمیر را برمی داریم.


خمیر نباید به دست بچسبد. سپس آن را روی سینی


و پودر نارگیل پهن می کنیم. سپس از یک طرف آن


گردوها را می چینیم. بعد از این، خمیر را لوله می کنیم


و می گذاریم کمی خنک شود. بعد از حدود یک ساعت


آن را درون یخچال می گذاریم تا چند ساعت بماند.


سپس آنها را برش می زنیم و درون ظرف مورد نظر


می چینیم.


نکته 1 : در برخی از دستورات طبخ باسلوق، میزان شکر،


یا با میزان نشاسته برابر است و یا بیشتر. در صورت تمایل


می توانید مقدار شکر را افزایش دهید. نکته 2 : در صورت


تمایل می توانید از خلال بادام یا خلال پسته نیز در کنار


گردوها استفاده نمایید. نوش جان !







 

میتونید در دو سایز بزرگ و کوچیک رول کنید و بعد بذارید داخل یخچال ژس از ۲ ساعت  حلقه حلقه برش بزنید.

 






طبقه بندی: منوی شب یلدا(8)،

تاریخ : یکشنبه 17 خرداد 1394 | 03:21 ب.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک