تبلیغات
مطبخ پارانزیم - ترشی کلم قرمز

ترشی کلم قرمز


مواد لازم:


کلم قرمز                     ۱ عدد


سرکه                           بمقدار لازم

            

شکر                               کمی


نمک                                بمقدار لازم


طرز تهیه:


کلم قرمز و درسته شسته بعد برگای بالا رو در میاریم و بقیه رو


4قسمت میکنم و بعد با رنده آلمانی یا با چاقو رنده  ریز میکنم و


بعد در ظرفی یه لا کلم رنده شده میریزم ویه لایه نمک میپاشم تا


آخر که کلم تموم بشه . (نمک و زیاد نمیپاشم که شور بشه )


روی ظرفو میپوشونم و میذاریم یه شب بمونه یا 24ساعت


.. بعد از این مدت این کلم هارو توی آبکش ریخته تا آّب اون


گرفته بشه و با دست خوب فشار میدم تا کاملا آبش بریزه


بعد توی شیشه یه ردیف کلم ویه کم شکر میریزم  و ظرف


و با سرکه پر میکنم. این ترشی تا یه سال هم مورد استفاده


قرار میگیره.


کلم ها که رنده شده و لابلا نمک پاشیدم.



اینجا ترشی گرفته ببینن رنگش چه خوشگله



این ترشی همون بالایی هست بعد یک سال موندن


رنگش بازم خوبه



 




طبقه بندی: ترشی ها (18)،

تاریخ : یکشنبه 17 خرداد 1394 | 03:44 ب.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک