تبلیغات
مطبخ پارانزیم - مربای هویج
مربای هویج






مواد لازم:


هویج        5عدد


شکر       2 ل


آب          1/5ل


وانیل       کمی


هل         3عدد


گلاب       کمی


جوهر لیمو   کمی


طرز تهیه:


هویج را شسته سپس پوستشو میگیریم


بعد هویج  هارو را با رنده ورقه‌كن از طول بصورت


نوارهای باریک ورق ورق میکنیم میکنیم  و حدود


یك تا دو ساعت در آب نمك قرار داده تا نرم شوند،


سپس ورقه‌‌های هویج را برداشته رول میکنیم.


برا شکل گل بعد از هر دور پیچیدن یكبار كل نوار هویج


را برمیگردو نیم و دوباره به پیچیدن ادامه میدیم.


در پایان با یك خلال دندان یا با نخ و سوزن مثل


تسبیح به نخ میگیریم .


حالا  داخل ظرفی مقداری  آب  میریزیم و میزاریم


 روی حرارت  تا جوش بیاید.


گل‌ها ی هویج رو به آبجوش اضافه كرده و پنج


دقیقه میجوشانیم سپس آبكش میکنیم.


و الان نوبت درست کردنه شربت مرباست .


شكر و آب را مخلوط كرده، روی حرارت گذاشته


تا بجوشد بعد چند عدد هل و کمی وانیل به


شربت اضافه میکنیم یه چند دقیقه ای که جوش زد


 جوهر لیمو را اضافه میكنیم سپس گل‌های هویج رو


داخل  شربت میریزیم  و پس از چند جوش زدن حرارت


رو  خاموش میکنیم و اجازه میدیم مربا خنك بشه.


بعد  مربا را به ظرف‌های مورد نظر با شربت فراوان


منتقل میکنیم .




 





طبقه بندی: مربا ها و مارمالاد ها (17)،

تاریخ : یکشنبه 17 خرداد 1394 | 12:34 ب.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک