تبلیغات
مطبخ پارانزیم - نان بلغاری
نان بلغاری

 

دستور این نان بلغاری از مامی سایت هستش

مواد لازم

200 گرم شیر
2 عدد تخم مرغ
500 گرم ارد
2 و 1/2 ق چ مایه خمیر فوری یا 20 گرم مایه خمیر تازه
1 ف غ شکر
1 ق غ کره در دمای محیط
1 پینچ نمک
1 غ ق اب لیمو

طرز تهیه:

تمام مواد را با یکدیگر مخلوط می کنیم تا به یک خمیر نرم

برسیم وخمیر را در یک جای گرم می گذاریم تا حجمش

2 برابر شود.

بعد میتونید به شکل دلخواه نان و شکل بدید.

من  به یه قسمت از خمیر  کاکائو اضافه کردم و خوب ورز

دادم تا گل درست کنم .

بعد شکل دادن به خمیر دوباره میزاریم خمیر 15 دقیقه استراحت

کنه در این فاصله فر رو با 200 درجه سانتی گراد گرم میکنیم.

بعد یه زرده تخم مرغ رو با کمی زعفران آب شده خوب مخلوط

میکنیم و نان رو رومال میکنیم و بعد کنجد سفید یا سیاه میپاشیم

سپس نان رو داخل فر طبقه وسط و درجه فر رو روی 180 قرار

میدیم بمدت نیم ساعت.


در ماکروویو هم با کانوکشن ( پیش گرمایش)  گرم میکنیم با 250 درجه

سانتی گراد وقتی نان رو داخل ماکروویو قرار دادیم  180 درجه سانتی

گراد باشه.

امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.





طبقه بندی: نانها(9)، آشپزی با ماکروویو(25)،

تاریخ : سه شنبه 19 خرداد 1394 | 10:19 ب.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک