تبلیغات
مطبخ پارانزیم - نان هزارلا
نان هزارلا


آموزش این نان از انجمن خانم گل و دستور ش که سیما جون گذاشته

بودن و منم طبق دستور ایشون درست کردم خیلی خوشمزه هست و

عطر و بویی داره که نگو وقتی بوش توی خونه میپیچه آدم و هلاک

میکنه حتما امتحان کنید.


موادلازم
:


شیر 2 لیوان
اب 1 لیوان
خمیر مایه 1 ق غ
نمک 1 ق چ
شکر 1 ق م
ارد به اندازه کافی کره 250 گرم
روغن مایع 250 گرم
زرده تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه :خمیر مایه رو با شیر ولرم

مخلوط میکنیم تا خمیرمایه به عمل بیاد بعد نمک و شکر و آرد

رو اضافه میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد

خمیر رو 10 دقیقه ورز داده و روشو با دستمال نمدار میپوشونیم

و میذاریم 40 دقیقه استراحت کنه.

 خمیر بعد از استراحت


خمیر را به 9- 10 قسمت مساوی تقسیم میکنیم  و گرد میکنیم. .


کره با روغن مایع رو ذوب کرده و خمیرها رو دونه دونه باز میکنیم


خمیر باز شده را با مخلوط روغن و کره چرب میکنیم. خمیر را

به انداره نوارهای 10 سانتی برش میزنیم.


یکی از نوارهارو بر داشته و باز به اندازه 10 سانتی تا میزنیم.

مربع آماده شده رو روی نوار بعدی گذاشته وباز هم تا میزنیم

به این ترتیب خمیرمونو تمام میکنیم.

همین مراحل رو با بقیه خمیرها انجام میدیم و جمعا به اندازه چونه ها

نان خواهیم داشت.

سینی فر را خیلی کم چرب میکنیم زرده هارو با چنگال زده و روی

نان میزنیم .و فر را از قبل با 170 درجه سانتی گراد گرم میکنیم

نانهارو تا زمانی که روشون طلاییبشه میپزیم.

لایه های نان کاملا مشخصه





طبقه بندی: نانها(9)،

تاریخ : سه شنبه 19 خرداد 1394 | 10:06 ب.ظ | نویسنده : پارانزیم | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

خرید ساعت مچی

|

کد قفل کردن راست کلیک